Kuddar 

Kuddar

Hos Milori hittar du kuddar i olika inredningsstilar, färger och modeller. Vi försöker ta hänsyn  till både djur och miljö när vi väljer produkter och därför väljer vi gärna material i linne och ekologisk bomull. Dessa hittar ni under fliken "Bra miljöval".

Se våra fina kuddfodral i bomullssammet från Madam Stoltz i flera fina och trendiga färger i bland annat, grönt, lila, rosa och beige. Vi har även många snygga kuddfodral i olika vackra mönster från bla Elce Living, se bla kudde Santorini, Athen och Saint Tropez.

Några av våra mest populära kuddfodral i webshopen, Kuddfodral Saint tropez, samt Kuddfodral Hanoi har båda snygga och klassiska  mönster som passar bra in i olika inredningsstilar och färger.

Kuddar är lätta att byta ut efter säsong och humör. Det är ett enkelt och snabbt sätt att ändra om hemma. Se gärna i vår blogg efter inspiration och inredningstips när du ska byta ut dina kuddar hemma. Vi har också försökt att matcha in kuddar som matchar varandra på varje produktsida, för att underlätta för Dig att hitta rätt kuddfodral.

Mer

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning