Snygga ljuslyktor till hemmet!

Snygga ljuslyktor till hemmet!

Ljuslyktor för olika tillfällen

Inred hemma med snygga ljuslyktor! På Milori har vi ljuslyktor för olika smak och tillfällen. Vare sig det handlar om ljuslyktor till ditt vardagsrum, uterum, kök eller var du vill placera dem, så hittar du många fina ljuslyktor att välja på i butiken. Varma sommarkvällar när det börjar skymma ute blir det mysigt att tända några ljuslyktor!

Just nu är våra ljuslyktor Iris av vitt och guld mycket populärt. De är stilrena och passar in i många olika inredningsmiljöer med sin diskreta design. När du tänder ljuslyktorna så ger de ett vackert sken av den guldfärgade insidan på lyktorna. Placera dem ihop i olika storlekar som du själv tycker. Matcha gärna med fler detaljer i guld som exempelvis vår snygga ljushållare Monkey eller kanske en snygg trollslända i guldfärg.

Ljuslyktor i guld

I butiken har vi många ljuslyktor i guldfärg/mässing, vilket är mycket trendigt just nu. Placera gärna flera ljusstakar ihop, ställ på ett fint marmorfat och placera ihop som du tycker blir fint till ett stilleben. Till guldfärgade inredningsdetaljer passar det även fint att inreda med mycket växter. Ta gärna in mycket grönt hemma om du inreder med mycket guld för att skapa en snygg och behaglig balans hemma.

Ljuslyktor i marmor

Vi har många snygga ljuslyktor i marmor i butiken. Se vår snygga ljuslykta Stone. 

Att inreda med marmor/sten hemma bidrar till att skapa en harmonisk känsla i hemmet. På Milori gillar vi speciellt  marmor som är ljust grå med vackra skiftningar. Det passar jättefint ihop med små detaljer i guld. Det passar även mycket fint ihop med inredning som går mycket i vitt, men där man vill ta in lite inredning som inte blir för mörk men som ger lite liv till inredningen med olika nyanser och mönster från marmorn. Marmor passar extra fint ihop med en i övrigt trendig och avskalad inredning.

Se fler av våra vackra ljuslyktor och ljusstakar här!

Postades 2016-06-19 Home, Inredningstrender, Inredningstips, Ny inredning 0 1565

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning