Milori Inredning och Livsstil

I butiken finner du inredning som hjälper dig att skapa din egna personliga oas hemma. Inredningsstilen är en klassisk och stilren grund med trendiga och mysiga detaljer.

Vi har även börjat ta in produkter som är garanterat producerade på ett etiskt sätt, däribland smycken och sjalar.

Hänsyn till djur, människor och miljö

Vi tar hänsyn till djur, människor och miljö. Detta innebär att vi utesluter alla produkter som innehåller animaliska inslag vilket exempelvis kan vara ull, päls eller fjädrar. Orsaken till vårt ställningstagande i denna fråga är att djur i djurindustrin alltid far illa och vi vill ej stödja detta.

Att produkterna har utvecklats under goda arbetsförhållanden har vi försökt att kontrollera så gott det går, men kan konstatera att det är mycket svårt. Vi har därför nu börjat ta in produkter från leverantörer som garanterar att de har producerats under goda arbetsförhållanden och till skäliga löner. Dessa varor finner Du under "Etiskt".

Vi har försökt välja ut inredningsprodukter av material som har så liten påfrestning som möjligt på miljön. Detta gäller i nuläget främst våra textilier där vi har köpt in material av bomull och linne. De produkter av ekologisk bomull och linne finns under kategorin "Bra miljöval". Vi strävar efter att gå steget längre framöver även inom detta område.

Minst tio procent av vinsten från butiken kommer att gå till välgörenhet och redovisas på bloggen.


Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning