Gula toner i höstens inredning

Gula toner i höstens inredning

Gula toner i inredningen i höst

Äntligen kommer här ett nytt blogginlägg!

Jag har ju haft ganska fullt upp med småbarn de senaste sex åren (tänk att tiden gått så fort!) och barnen är ju snart sex och tre år.

Webshopen har varit lite halvt vilande då jag inte haft så mycket tid över men nu kommer jag starta så smått igen. Tack för att ni stannat kvar som följare, och jag hoppas ni vill följa med ett tag till för det kommer lite nya inslag och vinklar under hösten. Jag kommer uppdatera här mer om vad som sker. 

Jag har tänkt mycket under dessa år, hur jag ska fortsätta. Jag är ju engagerad för miljö, djur och människor, och jag insåg snart efter öppnandet av webshopen, hur svårt det är att kontrollera arbetsförhållanden osv. Däremot så har jag kommit till insikt i nu att det är ju bättre att ta de lite bättre valen, att man försöker göra så gott man kan, göra de kontroller man kan och att man försöker tänka hållbart i inredningen hemma.

 I dessa svåra tider, som det är just nu i världen på många håll, är det ju viktigt att få till en oas hemma, där vi kan koppla bort omvärlden. 

Mer information kring hur fortsättningen blir kommer snart. Nu får ni här lite fortsatt inspiration till höstens inredning. 

I höst ser vi mycket färg i inredningen: 

honungsgult, rödbrunt och rött är några av kulörerna som syns extra mycket nu. 

Det känns ju passande eftersom gult och rött är just höstens färger. Nu börjar bladen skifta lite och för mig känns det helt ok, även om jag vet att många bävar inför att ljuset försvinner lite varje dag nu. Ja, sommaren är lite för kort i vårt land, men hösten är ju mysig också, så passa på och börja tända lite ljus och ta fram de mysiga plädarna som man kanske lagt undan. Kanske gör Du om lite hemma också, och här kommer lite tips till det.

Ta in växter i inredningen

Ja, detta är ju inte så originellt. Men passande nu efter sommaren att ta in lite nya växter och pyssla om de du har, som klarade sig efter sommarens sol och eventuella resor. Det blir så snabbt ombonat och mysigt med lite grönt i hemmet, vilket i sig är en lugnande färg. 

Gula kuddfodral i inredningen 

Nedan kommer lite tips på gula kuddfodral i webshopen. De har utgått från leverantören så passa på, vi har några enstaka kvar. 

Ha en fin dag!

Bästa hälsningar 

Karoline

Postades 2024-08-27 Home 0 169

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning