Glad påsk!

Glad påsk!

Hej kära kunder! 

Påskhelgen närmar sig och jag hoppas ni ute i landet har lika soligt och skönt som vi har i Stockholm! Efter en lång vinter ser man fram emot sol och ledighet nu över påsk!

Jag vill påminna om att gärna tänka lite extra på djuren i påsk, speciellt att undvika fjädrar i påskriset, eftersom den industrin innefattar mycket lidande för djuren.  Fåglar som plockas på sina fjädrar, i många fall vid fullt medvetande, är mycket smärtsamt för fåglarna. I en kartläggning av dunindustrin gjord av TV4:s program Kalla Fakta i februari 2009 uppgav nästan 90 procent av de tillfrågade företagen i Ungern, Polen och Kina att de sålde dun som plockats från levande fåglar. Läs mer: http://www.djurensratt.se/vara-fragor/djurvanlig-konsument/dun-fjadrar. Det finns dessutom många andra aspekter att ta hänsyn till vad gäller fjäder- och dunindustrin.

På Milori har vi valt att inte använda några produkter från djur, eftersom det alltid innebär lidande för djuren inom industrin, oavsett hur processen har sett ut. Det finns väldigt många bättre, och snyggare, påskdekorationer att använda!

Glad påsk!

Karoline/Milori

Postades 2018-03-27 Home 0 1049

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning