Inred hemma med rosa toner!

Inred hemma med rosa toner!

Just nu ser vi mycket dova pasteller i inredningen: Grönt, rosa, blått, gult, och även rött! Att inreda med rött på våren är lite nytt för i år, men med urvattnade röda toner och mixade med rosa nyanser blir det ett livfullt och vackert resultat! Spana in våra snygga kuddar i sammet i olika rosa nyanser här, exempelvis Kudde Dusty rose som du matchar snyggt med nyanserna Rosa, Mushroom och Paprika.

Matcha rosa rätt – låt magkänslan styra!

Att matcha rosa nyanser med andra färger ger ofta en varm känsla hemma men en grundregel brukar vara att vara försiktig när man matchar rosa med orange och rött, även om resultatet kan bli jättefint om du hittar nyanser som passar ihop. Hitta gärna inspiration från natur och blomsterbuketter där man lätt kan se vilka färger som passar ihop med varandra på ett naturligt vis.

Gör såhär:

Börja med en diskret basfärg, kanske i beige eller grått. Lägg sedan till färger en efter en och pröva dig fram. Det finns inga strikta regler när det kommer till inredning utan det är Du som ska trivas hemma.Välj gärna material som håller länge och har mindre påverkan på miljön. Se gärna våra kuddar i webshopen som är lite bättre ur miljösynpunkt här.

Se mer inspiration och tips till att göra om hemma med nya kuddfodral och plädar här.

Lycka till med inredningen hemma!

Karoline/Milori

Postades 2017-04-18 Home, Inredningstips 0 676

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning