Rabatt på kuddfodral

Rabatt på kuddfodral

Rea kuddfodral

Hej kära kunder! Hoppas ni alla mår bra i dessa oroliga tider! Vi jobbar vidare här och behöver rensa lagret så nu erbjuder vi 15 procent på alla kuddfodral månaden ut vid köp över 400 kr. Så passa på och fynda! Använd kod "kuddar15" i kassan. 

I webshopen har vi just nu många fina kuddfodral inne. Se exempelvis dessa fina från Madam stoltz och Elce living ovan på bilden. Märket Elce living är ett svenskt företag som har lagt ner, så dessa vackra kuddfodral kommer inte att produceras fler av. 

Till våren är det härligt att ta in lite ljusa pasteller i olika färger. Vilken färg avgör du själv: mixa till en härlig kombination som passar just dig, och byt ut efter humör. Det är ett enkelt sätt att göra om hemma utan några större insatser, för plånbok och miljö. 

Inreda med kuddar 

Här kommer lite inredningstips för att inreda med nya kuddar:  

Vilka  färger matchar?

Vill du ha en färgsprakande effekt med kuddar i olika färger så finns det inte så många regler, annat än att detta passar bäst in i en inredning som i övrigt är ganska “lugn” eftersom det annars kan bli ett för oroligt intryck i rummet.

Några klassiska färgkombinationer är: 1. Grått/rosa/creme med detaljer i accentfärg 2. Blått med inslag av dovt gult 3. Beige, vitt, brunt.rost 4. Svart-vit bas med färgstarka kontraster.  Du kan självklart välja att kombinera färger precis som du trivs bäst med men det kan vara till hjälp att se inspiration från hur andra inreder. Googla på nätet, pinterest mm för att få inspiration till inredningen!

Färger i inredningen vår 2020

Till våren kommer det mycket grönt, rosa, brända gyllene nyanser, gult och blått. 

Nordsjö har utsett en mild, dämpad grågrön ton, Tranquil Dawn, till årets färg och de olika gröna tonerna är många år 2020. 

Rosa som alltid är populärt och en av trendfärgerna just nu kan du matcha med många fina färger, exempelvis med dämpat grönt. 

Istället för beige väljer vi mer naturnära färger i varma toner, och just nu gärna i olika brända gyllene nyanser, som rostfärgat.

Det kan vara bra att läsa på lite hur de olika färgerna påverkar humöret och i vilka rum som vissa färger passar bättre att använda sig av.  Vissa personer påverkas mindre och vissa, mer mottagliga/känsliga personer kan påverkas mycket av färgerna i inredningen hemma.

Mönster eller utan mönster?

Om du i övrigt har en diskret och stilren inredning så är det lätt att blanda in lite mönster. Några tumregler är att tänka på att man kanske inte ska blanda mönster i alltför avvikande stil, eftersom det kan bli ett lite orolig intryck.  Ju mer diskret mönster och färg du använder, desto lättare blir det att matcha kuddarna med varandra.

Ha en fin dag:)

Bästa hälsningar

Karoline

Postades 2020-03-20 Home, Kampanj & Rea 0 3568

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning