Inredningsnyheter i webshopen!

Inredningsnyheter i webshopen!

Höstens inredningsnyheter till rabatterat pris!

Nu har vi fått in många fina nyheter i webshopen och denna helg firar vi med lite trevliga rabatter till våra kunder: 10 procent på hela sortimentet t.o.m. söndag 25/9 kl 24:00. Passa på och fynda höstens nyheter till extra bra priser! (Gäller även på nedsatta varor) Uppge kod HOSTNYTT-10.

Vi har bland annat fått in många fina kuddar från Elce Living i vackra mönster i grafiskt mönster, som kuddfodral Athen, Santorini och Saint Tropez. Även vackra mjuka sammetskuddar från Madam Stoltz har vi fått in i flera fina färger. Kuddar i sammet passar bra in i de art déco influenser vi ser i inredningen nu. Matcha gärna med detaljer i metall.

Något som är nytt inför hösten är miljövänliga och vegetabiliska ljus från The friendly home. Bättre för både miljö och vår hälsa.

Inred för hösten 2016

Hösten 2016 ser vi mycket murriga färger, stora mönster och rustika detaljer i inredningen.

Färger i inredningen hösten 2016

Hösten 2016 ser vi mycket lila, vinrött, blått och gult. Speciellt blått och gult kan matchas fint i rätt dova nyanser (det får inte bli en svenska-flaggan effekt av det hela)

Material vi inreder med

Vi ser nu mycket rökigt glas, glansiga metaller och möbler i olika träslag men gärna nordiskt ljusa träslag. Inredningsprylar i guld,koppar och silver är fortfarande populärt och ger en lyxig känsla till inredningen.

Skandinaviska inredningsstil

Den skandinaviska inredningsstilen är fortfarande populär. Fokus ligger på stilrena former, ljusa träslag som matchas av ljusa färger.

Ta in naturen hemma

Vi fokuserar numera lite extra på inredning som får oss att må bra och ger en harmonisk känsla, och vad passar då bättre än gröna växter hemma? Placera gärna mindre vaser med enstaka snittblommor vid sängbordet, på skrivbordet, köksbänken, eller där det passar i ditt hem.

Vi önskar alla kunder en fin helg!/Karoline

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning