Hamam handduk Royal Blue

Vacker hamam-handduk som är fint handvävd enligt traditionella metoder.

Hamam handduken och går enkelt att ta med på resor, träning och i handväskan. Storleken är större än ett traditionellt badlakan men väger endast en bråkdel av det.

Färg: Blå

Kvalité i 100% bomull.

Storlek: 100cm x 180cm

Vikt: 280 gramDetaljer

Ny produkt

359,00 kr

Produkten finns ej i lager
Fri frakt vid beställning över 500 kr!
 Fri frakt vid beställning över 500 kr!
 
Mer info

Leverantör: Ticking Stripes

Utöver att vara den perfekta badhandduken passar vår Hamam handduk som pläd, overkast eller duk. Den höga kvaliten och tunna materialet gör att det bara är fantasin som sätter gränser för vad den kan användas till.

Tvättråd: Hamam Handdukarna tvättas i 40 grader för bästa hållbarhet, torktumlas på låg temperatur och tvättas med fördel innan första användning för bästa uppsugningsförmåga.Den naturligt infärgade bomullen gör kvalitén på handduken hållbar oavsett hur många gånger du tvättar den. Varje frans är tvinnad för hand och håller sin form utan att fransa. Detta klassiskt turkiska badlakan kallas även för Peshtemal, Hamam handduk eller Fouta om den är från Tunisien.Miljö: Produkten uppfyller kraven för oeko tex standard 100 gällande både bomull, färgning av bomull, samt produktion. Produkten är endast tillverkad av material som följer oeko tex standard 100 vilket innebär att produkten möter de human-ekologiska krav som certifieringen kräver.  

4 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning