Inredning vår 2021

Inredning vår 2021

Inredningstrender i vår!

Vårkänslor i luften? Kanske är ni fler som börjar drömma om vår och sommar redan när solen börjar visa sig mer i januari?:)

Vi har knappt slängt ut julen (Ja, här hemma hos oss så är faktiskt vår fusk-gran kvar för vi har haft lite körigt med olika saker efter jul, bland annat Corona osv). Men imorgon hoppas jag vi tar oss ner till förrådet med den!) och redan tar jag in tulpaner, videung osv, så härligt!

Hur som helst så kommer här lite tips och inspiration till inredning för våren 2021. Vad är inne och vad kommer vi att se i inredningsvärlden?

  1. Begie toner fortsätter att vara en populär grund i inredningen. Vi vill ha en känsla av lugn och naturliga bas-färger. Många är ju hemma mycket mer än vanligt med tanke på Corona, så hemmet har blivit ännu viktigare. För många är det numera även arbetsplatsen.

Inom beige färgområdet så har greige blivit det ”nya” beige nästan. Det är en mycket populär nyans och praktisk och bra att inreda kring eftersom den ju matchar både med grå och beige toner, perfekt:)!

Hur ska vi bäst mixa den greige väggen med inredningen då? Det är flexibelt utifrån smak förstås, men jag tycker speciellt om att få in lite lyxkänsla mitt i det naturliga och dova, så ta gärna in lite guld- eller silverdetaljer, en härlig kontrastfärg som tex dovt gult, grönt eller rosa, som matchas ihop till någon snygg kombination.

  1. Trämöbler och detaljer kommer stort 2021. Det är snyggt, klassiskt och naturlig, och matchas snyggt in med den beige basen hemma. Även furu menar de kommer komma mer, hur de nu ska få in det snyggt, men det får vi väl se..:)

Fiskbensparkett är populärt nu igen, vilken tur för mig då som redan har det i lägenheten :)

  1. 70-talet. Denna trend menar de kommer nu framöver, vilket jag personligen inte är så mycket för, men kanske kan det bli något spännande av det, vi får väl vänta och se..:)

  2. Textilier som kommer mycket i år är teddy, manchester och mysiga ryamattor. Obs: akta er bara för de lurvigaste i galna färger som man ser ibland: De samlar på sig smuts lätt, blir omoderna och får kasseras i förtid- inte bra för miljön!

  3. Stora speglar istället för mindre varianter: Det ska vara stilrent med enkla linjer!

  4. Möbler med runda former. Det ger ett mjukt och avslappnat intryck.

  5. Tropiska trender i inredningen: Vi längtar utomlands och istället för att resa så får vi ta in trenden till våra hem istället: Mycket grönt, blad, djurdetaljer och lyxiga accessoarer ska det vara, och vad du nu hittar som passar in med stilen:)

  6. Stukturerade väggar med olika mönster: ger liv till inredningen.


Har jag missat något? Vad vill du se i inredningen detta år?:)

Postades 2021-01-24 Home, Inredningstrender 0 2846

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning