Jullklappstips!

Jullklappstips!

Julklappstips - hitta julklapparna online

Det drar ihop sig inför jul och nu är det hög tid att fundera över vad man ska fixa i julklappsväg. Vissa personer verkar ha allt, vad ska man ge den personen exempelvis? Ibland känns det svårt att hitta rätt. Nedan får du lite tips som kanske kan hjälpa i julklapps-djungeln!

Att hitta rätt julklapp

Fundera över vad personen har för intressen och hur situationen ser ut: Har han/hon nyligen flyttat så kanske något nytt till hemmet passar. Det är såklart svårt att hitta rätt men om du vet vilka färger personen tycker om så kanske du kan våga dig på att köpa ett vackert kuddfodral eller en mjuk pläd. Snygga kuddfodralet Navy i en klassisk design passar in i många olika inredningsmiljöer.  Om personen inreder med mycket guldfärgade detaljer så kanske en vacker guldskål kan bli en rolig och vacker present. Ett miljövänligt blockljus ihop med ett snyggt ljusfat är presenter som alltid kommer till användning.

En hållbar jul

På Milori vill vi påminna om att det vara bra att hålla tillbaka julklappsinköpen, och fokusera lite mer på att hitta lite färre julklappar med omtanke bakom. Bättre för både plånbok och miljö. Har man möjlighet och tid att gå steget längre så finns det även många julklappar som gör gott även för andra människor. På Milori har vi en del av vårt sortiment, under ”Etiskt”, där vi kan garantera att produkterna har producerats under goda arbetsförhållanden och där arbetarna har fått skäliga löner. En sådan gåva känns lite extra bra att ge bort.

Här vill jag speciellt tipsa om att ge bort våra "Välgörande kuddar" där all vinst går till organisationen Hand in Hand.

Detta var några tips från mig. Lycka till med julklappsinköpen och jag önskar Er en riktigt fin tredje advent!

/Karoline

inredning-guld

Postades 2016-12-11 Home, Inredningstips 0 944

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning