Inred med lila färger hemma!

Inred med lila färger hemma!

Lila är en färg som är lite extra populärt att inreda med just nu, och gärna i mjuk bomullssammet vilket ger en mysig och varm känsla till ditt hem.

Så inreder du med lila färger hemma

Lila färger passar bra att matcha med inredning i olika grå toner, och även med beige, svart, creme, dovt grönt.

När du inreder med dova och lugna färger så kan du matcha friare mellan färgerna än när du väljer färger i starka toner. Exempelvis så kan dovt lila bli jättefint ihop med lite inslag av milt vinröda, aprikosa, gröna och rosa toner. Se inspirationsbild på kuddar här.

Påverkan från lila färger i inredningen

Lila är en andlig färg som sägs ge bättre sömn. Färgen förknippas med auktoritet och grandiositet, lyx och välstånd. Lila färg sägs leda till introspektion och meditativa tillstånd. Ljusa nyanser är fridfulla, men mörka kan trötta ut ögonen om de används på stora ytor. Det sägs även att den här färgen även mildrar smärta när man har ont.

Mixa lila kuddar från webshopen!

På bilden ovan ser du kuddar och plädar från webshopen! Soffans grå färg matchas bra med kuddar och plädar i grå och lila toner. Gröna växter passar snyggt in ihop med arrangemanget. Pläden Athen från Elce living tar in ett klassiskt och trendigt mönster som blir pricken över i i denna inredning. Ljuslyktor i glas matchar vas Alexia.

Postades 2016-10-22 Home, Inredningstrender, Inredningstips 0 1085

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning