Nyhet i webshopen: Hamam-handdukar från Ticking Stripes!

Nyhet i webshopen: Hamam-handdukar från Ticking Stripes!

Nu har vi fått in fina hamam-handdukar i många olika vackra färger i webshopen! Handdukarna är av god kvalitet och användbara på många olika sätt: De passar exempelvis bra att ha med till stranden, på resan, använd som duk, sarong eller vad du vill.

Eftersom den bara väger 280 gram är den så mycket mer än bara en tradionell turkisk badhandduk. Handdukarnas tunna och fina design gör att de kan användas på många olika sätt!

Hamam handdukar från Turkiet

Hamam-handduken eller hammaman (som den också kallas) är en produkt som är byggd på hundraårig tradition med mängder av användningsområden. Handdukarna produceras enligt Ticking stripes moraliska, etiska och miljömässiga krav på produktion. Produktionen är även del i större projekt, skapat för att ge byinvånarna en möjlighet att försörja sig på något de verkligen kan, den uråldriga tillverkningstraditionen av hamam-handduken.

Hamam handdukar i olika fina färger

Hamam handdukarna kommer i många olika vackra färger och är så fina så man gärna skulle vilja ha varenda en. Min personliga favorit är ändå Dirty pistage i en vacker ljusgrön nyans, som för tankarna till sommar, hav och natur!

Här kan du se våra hamam-handdukar!

Ha en riktigt fin helg

/Karoline,

Milori

Postades 2017-02-04 Home, Ny inredning 0 1177

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning