Vårens inredningstrender på Formex

Vårens inredningstrender på Formex

Förra veckan var det Formex - som alltid är lika inspirerande och roligt att besöka!

Utställarna visar upp sina nyheter inom inredning på olika snygga och kreativa sätt och i olika färgkombinationer. Denna gång såg vi mycket grönt och beige, blått samt ovanligt mycket orange och rött för att vara såhär på våren. Rött är en av de färger som kommer extra mycket under 2017, i mer urvattnade toner än vad vi ser kring julen. Det orange och röda blir speciellt fint att mixa in med grå eller beige toner och gärna ihop med bambumöbler.

Hållbar inredning

Jag blev mycket glad över att se att det börjar komma mer och mer ekologiskt och återvunna material i inredningsvärlden. Bland annat så satsar en av våra egna leverantörer, Elce living på ännu mer oeko-tex certifieringar på produkterna, för vår hälsa och miljön, samt tar delar av produktionen till Sverige!

Inredningsnyheter i webshopen

För Milori har det köpts fina kuddfodral och plädar i vårens fina färger i bomull och linne. Även andra inredningsdetaljer har valts ut. Håll utkik efter de här fina nyheterna som kommer in i butiken inom kort!

Som tidigare nämnts så kommer det att satsas ännu mer på miljövänliga material framöver och på mässan hittade vi bland annat en ny leverantör som gör mycket fina plädar och kuddar av återvunnen bomull. Detta återkommer jag om inom kort och berättar mer om, och produkterna väntas in till butiken senare i vår!

Det kommer även fler inredningsnyheter till det Fairtrade/Etiska sortimentet i webshopen, och det återkommer jag också med mer inom kort!

Ha en fin dag!/Karoline

Postades 2017-01-25 Home 0 1214

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning