Nya kuddfodral i webshopen!

Nya kuddfodral i webshopen!

Såhär i februari när det ofta är grått och tråkigt utomhus vill man gärna fixa till lite fint och hemtrevligt hemma, varför inte byta lite kuddfodral hemma? Att göra om hemma med nya kuddfodral är ett snabbt, billigt och enkelt sätt att göra om hemma!

Inred hemma med nya kuddfodral

Nu ser vi mycket vackra former och mönster i inredningen och en genomgående trend är rena former och naturliga färger med mycket beige, grått, grönt och färgglada inslag av rött, blått och andra vårglada färger!

I webshopen har vi tagit in många snygga nya kuddfodral, från Elce living, Madam Stoltz och Broste Copenhagen. Materialen är bomull, linne och bomullssammet. Vi försöker alltid välja ekologisk bomull och linne i första hand, men vi har valt ut några modeller i bomullssammet i några väl utvalda färger som matchar de övriga kuddfodralen. Under våren kommer det även att komma in kuddfodral av återvunnen bomull från en ny leverantör, Wasa ecotextil.

Kuddfodral i sammet i härliga färger

Kuddfodralen i bomullssammet från Madam Stoltz har tagits in i flera utvalda färger, bland annat gult, rosa, beige, blått och grönt. En personlig favorit är de nya gröna nyanserna som visas på hemsidan just nu - lätt och snyggt att matcha med gråa och mönstrade kuddar, och passar ihop snyggt med alla möjliga vårbuketter!

Mönstrade kuddfodral från Elce Living

Från Elce Living har vi börjat få in flera nya mönster vilka du hittar i webshopen. Alla kuddfodral är designade utifrån olika städer i världen i olika originella och spännande mönster. Elce Living har dessutom börjat satsa mer på produktion i Sverige och Baltikum, samt fler varor som är oeko tex certifierade, vilket är bättre både vad gäller arbetsförhållanden, för miljö, och för vår hälsa.

Fem enkla tips till att välja kuddar:

Ibland kan det kännas svårt att välja inredningsstil bland alla fina inredningsdetaljer, och vad gäller kuddar så kan man lätt blanda olika inredningsstilar och det är enkelt att pröva sig fram och byta ut kuddar/kuddfodral med jämna mellanrum.

1. En röd tråd på kuddfodralen: För att få en harmonisk och snygg effekt hemma så kan det vara bra att satsa på en röd tråd i inredningen. Exempelvis så kan det handla om att välja en inredningsstil, en matchande färgskala eller liknande.

2. Balans med mönster och färger på kuddarna: Om du väljer att inreda med många olika mönster i inredningen/på kuddar så kan det vara bra att undvika kuddar som är alltför skrikiga i färg och mönster, vilket gör det lättare att kombinera med andra kuddar.

3. Ta ut svängarna om du vill! Om du har en speciell inredningsstil eller färg som du gillar så kan det vara roligt att ta ut svängarna lite när du väljer kuddar med starka färger och mönster. Om du väljer starka färger på kuddarna så kanske du däremot ska ta det lite lugnare med mycket mönster och skrikiga detaljer i inredningen, som nämns vid punkten ovan.

4. Välj djurvänliga material. En viktigt punkt att tänka på som kan bespara mycket lidande för de kaniner, får och gäss som utnyttjas i industrin. Tyvärr så kommer den päls, ull och dun som säljs i Sverige i stort sett alltid från Asien, Australien eller från olika länder i Europa, och djuren där lever under mycket dåliga förhållanden. Gäss plockas ofta levande på sina fjädrar. På grund av många underleverantörer så är det mycket svårt att kontrollera att några regler för djurhållningen följs. Försök därför att välja bort päls, ull och dun när du inreder hemma och välj istället mjuka plädar i borstad bomull och andra djurvänliga material. (Se Herringbone/Diamond- plädarna i webshopen)

5. Ha roligt när du inreder- kuddfodral är alltid lätt att byta ut!

Här hittar ni kuddar och kuddfodral!

kuddfodral

Hoppas ni alla får en fin söndag och varmt välkomna till webshopen!/Karoline

Postades 2017-02-17 Home, Inredningstrender, Inredningstips, Ny inredning 0 2792

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning