Baby från Cam Cam Copenhagen

Baby från Cam Cam Copenhagen

Baby sortiment från CamCam Copenhagen

Hej kära kunder! Hoppas ni mår bra i dessa oroliga tider!

Här har vi börjat lägga in de  fina ekologiska musikmobilerna och annat från danska företaget Cam Cam Copenhagen  i webshopen. Vi har valt ut våra favoriter bland deras fantastiskt fina musikmobiler som spelar så vackra melodier allihopa.

Hela sortimentet från Camcam är ekologiskt och noggrant utvalt med en ny fin kollektion varje säsong. Vissa mönster behåller dem och vissa byts ut. Vi har några speciella favoriter bland deras fina mönster, vilka de är ser ni i webshopen:) Det är fantastiskt vackra nyanser och detaljer i alla sakerna.

Vackra skötbäddsdetaljer från Camcam

Vi kan tipsa speciellt om de fina skötbäddsdetaljerna från Camcam: skötbäddsöverdraget passar många skötbäddar, (exempelvis det uppblåsbara från Ikea), och till det kan ni ha fodral för våtservetter och necessär där ni kan lägga blöjor, cremer och annat :)

Den fina skötväskan passar mycket fint att hänga på vagnen (här hemma har vi en mörkgrå Emmaljunga) och Elodie Details dots of fauna åkpåse för att sedan matcha med en del rosa detaljer som det lätt blir med en liten tjej :).

Hur inreder ni hemma kring skötbord och vagn?

Ha en fin kväll kära kunder!

Karoline

Postades 2020-03-25 Home, Inredningstips 0 2321

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning