Vårens inredningstrender!

Vårens inredningstrender!

Inred för våren 2016!

Vårens inredning innehåller stilrena former, mönstrade textilier och naturmaterial som glas och marmor. Blanda gärna in detaljer i mässing/ guld, växter och  färger i dova nyanser av blått, rosa, grönt och gult.

Mönster på textilier

Våren 2016 inreder vi gärna med en enkel design men som samtidigt har ”det lilla extra” i form av snygga detaljer och vackra färger. Vitt och mönstrat är klassiskt som är extra populärt just nu. Matcha med grå, blå och gröna toner. Lägg till geometri, etniskt och blanda in färgstänk.

Spana in våra snygga kuddar i butiken: Trendiga och stilrena kudde Gold/Rosa passar in perfekt ihop med inredning i grått, beige, vitt, blått eller andra dova färger. Kudde Navy är ny för i år och har en trendig men klassisk design med grafiskt mönster i mörkt blått mot en naturvit bakgrund.

Inred med blåa färger i olika nyanser

Blå färger associerar vi med hav och himmel och verkar rogivande för många. Det är en färg som får oss att andas lugnare och blinka mer sällan. Färgen sägs främja kreativitet och blåa rum upplevs ofta som rymliga. Färgen förknippas med sanning, ärlighet, inspiration och kreativitet, introspektion, och kylighet. Blå färg passar bra vid inredning av väntrum, på kontoret, i studierum, i badrummet, i områden där det är mycket varmt, i meditationsrum eller vilorum.

Det är en vacker färg som varit extra trendig från hösten 2015 och som vi fortfarande ser mycket i inredningen. Färgen passar mycket bra ihop med detaljer i guld som är populärt nu. Se våra snygga kuddar och plädar här!

Material i metall, marmor och trä

Material som marmor, röda metaller, trä och mörka accenter kommer mycket under 2016 och det ska gärna matchas av dova färger.Se våra snygga inredningsdetaljer i guld och marmor här!

Ta in blommor i snygga vaser!

Nu mot våren efter en lång vinter längtar vi ut lite extra i naturen och tar gärna in våriga tulpaner eller andra blommor. Hängande krukor, bladmönster och mycket gröna toner visar att naturen är en fortsatt het inredningstrend.

Vår populära vas Alexia har en snygg, trendig design som blev så populärt under förra året och den vackra designen håller stilen många år framåt. Finns även i en större modell i liknande design. Matcha gärna med ljuslyktor Alegro eller visby.

Se mer i butiken – varmt välkommen!

Postades 2016-03-29 Home, Inredningstrender 0 1091

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning