Skapa mys i inredningen med ljuslyktor!

Skapa mys i inredningen med ljuslyktor!

Ljusstakar/ljuslyktor är ett måste i varje hem för att skapa en mysig atmosfär när det börjar bli mörkt ute. De är inredningsdetaljer som är lätta att byta ut beroende på säsong, trender eller humör. Välj ljusstake eller ljuslykta utifrån personlighet och inredningsstil.

Välj ljusstake utifrån inredningsstil

Att köpa nya ljusstakar/ljuslyktor är ett snabbt och enkelt sätt att göra om hemma. Ljuslyktor skapar en mysig atmosfär i rummet och blir fokus för blickfånget när de är tända.

När du köper nya ljuslyktor eller ljusstakar så kan det vara fint om du matchar in dem med övrig inredning hemma. Indiska ljuslyktor passar exempelvis bra ihop med inredning i liknande stil. Det kan också vara fint att lyfta in ett par indiska ljuslyktor i en i övrigt stram inredning, och då syns de desto mer.

Det finns många ljuslyktor som ger ett fint sken eller mönster när de är tända, vilket ger en väldigt mysig stämning till rummet. Helt vita ljuslyktor kan ge ett lite tråkigt intryck till ett rum med mycket vitt i inredningen.

Trender i inredningen

Det har varit mycket inredningsdetaljer i guld den senaste tiden och nu börjar vi även se mycket silverfärgad inredningen. Även andra metaller fortsätter att vara populärt.

Miljövänliga ljus

För både din hälsa och för miljöns skull är det viktigt att välja miljövänliga ljus som inte utsöndrar gifter. Se våra ljus från The friendly home av vegetabiliskt sojavax nedan!

Kom även ihåg att peta loss vekeshållaren från koppen så att delarna hamnar var för sig när du lämnar dem som metallförpackning på en återvinningsstation.

Se mer av våra ljusstakar här och lycka till med inredningen hemma!

Postades 2016-09-30 Home, Inredningstips 0 1061

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning