Inred med kuddar!

Inred med kuddar!

Framåt hösten vill vi ofta fixa lite nytt i inredningen, då vi ofta spenderar mer tid genom att umgås i hemmet mörka och kalla höstkvällar. Med lite nya kuddar och ljuslyktor ger du snabbt ett lyft till inredningen hemma!

Nya kuddar i webshopen

På Milori hittar du många nya kuddfodral till höstens inredning. Sammet är populärt nu och mot hösten passar det perfekt att mysa med mjuka sammetskuddar. Se våra fina kuddfodral i bomullssammet från Madam Stoltz i flera fina och trendiga färger i lila, rosa och beige. Vi har även många snygga kuddfodral i olika vackra mönster från bla Elce Living, se bla kudde Santorini, Athen och Saint Tropez (Se bild).

Några av våra mest populära kuddfodral i webshopen, Kudde Navy, har ett snyggt och klassiskt mönster som passar bra in i olika inredningsstilar och färger. Ihop med Kudde Blå Paisley blir det en mycket snygg matchning!

Mönstrade eller enfärgade kuddar?

Ibland kan det kännas svårt att välja inredningsstil bland alla fina inredningsdetaljer, och vad gäller kuddar så kan man lätt blanda olika inredningsstilar. Det finns dock några små tips man kan ha i åtanke. För att få en harmonisk och snygg effekt hemma så kan det vara bra att satsa på en röd tråd i inredningen. Exempelvis så kan det handla om att välja en inredningsstil, en matchande färgskala eller liknande.

Om du väljer att inreda med många olika mönster i inredningen/på kuddar så kan det vara bra att undvika kuddar som är alltför skrikiga i färg och mönster, vilket gör det lättare att kombinera med andra kuddar.

Om du verkligen gillar en speciell inredningsstil så kan det däremot kännas uppiggande att välja något uppstickande, och eftersom kuddfodral är lätt att byta så är det just kuddfodral som passar bra när det gäller att ta ut svängarna i inredningen!

Färger i höstens inredning

Färger som är extra trendigt just nu är bland annat lila, vinrött och gult. Vi fortsätter att se mycket blått i olika nyanser, vilket alltid är klassiskt snyggt dessutom och det blir speciellt snyggt att matcha med detaljer i guld som också fortsätter att vara populärt, även om vi även börjar se mer silverfärgad metall i inredningen.

Lycka till i inredningen hemma och välkommen att se mer av våra kuddar här.

/Karoline

Postades 2016-09-29 Home, Inredningstrender, Inredningstips, Ny inredning 0 1201

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning