Presenttips!

Presenttips!

Hitta den perfekta presenten!

Nu närmar vi oss sommaravslutningar, examen studentavslutningar och andra högtider. Gåvan hittar du inne i webshopen i kategorin ”Presenter” där vi har valt ut de mest populära artiklarna att ge bort som present. Naturligtvis hittar du även andra saker i sortimentet som även de kan passa bra som presenter.

Vid speciella högtider som studentexamen och liknande så kanske man vill hitta en lite mer speciell och fin present som personen kan ha framme och som påminner då om högtiden då man fick gåvan och om personen som har gett bort den. Det kan exempelvis vara en vacker skål, förvaringsbox, ljusstake eller liknande.

Smycken och förvaring

Jag vill speciellt lyfta fram våra fina ”Paper necklaces” från Kikoi som är gjorda i Afrika och är garanterat producerade under goda arbetsförhållanden och till skäliga löner. Se gärna under fliken ”Etiskt” för fler varor. Halsbanden levereras i fina tygpåsar. Kanske kan ett halsband ihop med ett vackert glasskrin eller liknande vara en passande gåva till någon som gillar smycken?

Just nu ingår även presentinslagning och du kan även lämna ett meddelande ifall du har speciella önskemål vad gäller färg på snöre eller liknande. Vi kan även skicka gåvan direkt till mottagaren om du registrerar en separat adress för detta.

Välkommen in till butiken för att se om du hittar en passande present-klicka här- eller varför inte något till dig själv?:)

Bästa hälsningar

Karoline

Postades 2016-05-15 Home, Etisk inredning, Inredningstips, Accessoarer 0 995

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning