Fira en djurvänlig påsk!

Fira en djurvänlig påsk!

Hej kära kunder!

Äntligen är våren här! Snart är även påskhelgen här vilket är en mysig familjetradition för många. Påsktraditionen att använda djurs fjädrar i påskriset har dock en mycket mörk baksida, vilket många tyvärr inte är medvetna om. Fåglar som plockas på sina fjädrar, i många fall vid fullt medvetande, är mycket smärtsamt för fåglarna. I en kartläggning av dunindustrin gjord av TV4:s program Kalla Fakta i februari 2009 uppgav nästan 90 procent av de tillfrågade företagen i Ungern, Polen och Kina att de sålde dun som plockats från levande fåglar. Läs mer: http://www.djurensratt.se/vara-fragor/djurvanlig-konsument/dun-fjadrar. Det finns dessutom många andra aspekter att ta hänsyn till vad gäller fjäder- och dunindustrin.

På Milori har vi valt att inte använda några produkter från djur, eftersom det alltid innebär lidande för djuren inom industrin, oavsett hur processen har sett ut. Det finns väldigt många bättre, och snyggare, påskdekorationer att använda!

Djur i industrin behandlas som produkter och inte som de kännande individer som de är, med intelligens och medvetenhet. För att åstadkomma en varaktig förändring i samhället krävs det att djurens frågor tas upp inom politiken. Se Djurens parti:s hemsida: (http://www.djurensparti.se/) Som medlem hjälper Du till för att åstadkomma en varaktig förändring, för djurens skull.

På Milori firar vi påsken med att ge alla våra kunder 10 procent rabatt på hela sortimentet under hela mars månad (uppge kod GLADPASK10 i kassan, gäller även på rabatterade varor).

Se våra påskdekorationer här!

Vi önskar våra kunder en riktigt Glad (och djurvänlig) påsk!

Karoline





Postades 2016-03-12 Home, Etisk inredning 0 1023

Lämna en kommentarLeave a Reply

Du måste vara  inloggad för att lämna en kommentar.
Prev
Next

Inga produkter

To be determined Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Pris inkl moms

Betalning